Palvelut

Kustannustehokkaat ja oikein mitoitetut markkinointiviestinnän ratkaisut.


Logo, yritysilme, graafinen ohjeisto

Uuden yritysilmeen luominen tai aikaisemman ilmeen uudistaminen tehdään asiakasta arvostaen; ohjaten ja kuunnellen. Logopaketti ja graafinen perusohjeisto takaavat sen että yrityksesi ilme on yhdenmukainen missä tahansa se on esillä.


Kuva-, teksti ja sisältösuunnittelu

Teksteissä ja kuvissa laatu korvaa määrän. Tiivis ja selkeä tuote- tai palvelukuvaus ja hyvät kuvat ovat investointi joka kannattaa tehdä jos haluaa että kauppa käy. Kunnolla laaditut perusviestit ja kuvat ovat ajattomia ja käyttökelpoisia vuosikymmenenkin kuluttua.


Painotuote, kirjataitto ja interaktiivinen julkaisu

Oli kyse sitten yksittäisestä painotuotteesta tai kirjataitosta, suunnittelen kaikkea mitä voi paperille tai kankaalle painaa. Materiaali- ja kokovalinnoilla sekä erikoispainatuksilla saadaan painotuotteeseen vaikuttavuutta ja se erottuu. Selattavat, interaktiiviset julkaisut saadaan kustannustehokkaasti samasta aineistosta kun mainitset siitä tilatessasi.

 Facebook- ja internetsivut 

Suunnittelen yrityksille helposti päivitettäviä perussivustoja nettiin. Jos internetsivut tuntuvat aloittavasta yrittäjästä liian laajalta kokonaisuudelta, myös viimeistellyillä facebook-sivuilla pääsee alkuun.

Aluekartat, opasteet, teippaukset, banderollit messuosastot, myymälämateriaalit ja ulkomainokset

Suunnittelen uuden ilmeen tai jatkojalostan jo olemassa olevaa yrityksesi ilmettä erilaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin. Kilpailutan ja ohjeistan kokeneet yhteistyökumppanini, jotka hoitavat tuotannon ja asennuksen.

Onlinekampanjat, bannerit ja screenit

Valmistan ja suunnittelen staattiset ja animoidut bannerit ja screenit valmiista yritysilmeestä tai uutta luoden. Animoinnilla bannerimanointaan saa lisää näyttävyyttä, tietoa ja tehoa.

Word- ja office-mallipohjat 

Word ja Powerpoint -mallipohjat yritysilmeesi mukaisine tyylimäärittelyineen ovat tärkeä osa viestintää. Kun mallipohjat ja tyylit ovat ammattilaisen suunnittelemat, säästät aikaa muotoilulta ja tarjoukset, kirjeet ja PPT-esitykset ovat aina yrityksesi näköiset ja viimeistellyt.


Tiedon visualisointi 

Monimutkaiset asiakokonaisuudet vaativat usein tiivistämistä ja muuttamista visuaaliseen, selkeään muotoon. Keino- ja tyylivalkoima on rajaton. Lopputuloksena on kuva joka aukeaa vastaanottajalle yhdellä silmäyksellä.  

Alihankkijoiden kilpailutus

Oikeat valmistusmenetelmät ja laadukkaat materiaalit viimeistelevät tuotteen. Kilpailutan hinta-laatusuhteeltaan parhaat toimittajat puolestasi ja hoidan yhteydet osana kokonaispalvelua. Toimittajat laskuttavat suoraan yritystäsi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää