Palvelut
Kustannustehokkaat ja oikein mitoitetut markkinointiviestinnän ratkaisut.


Logot, yritysilmeet, graafiset ohjeistot

Suunnittelemme uuden ilmeen yrityksellesi tai muotoilemme aiempaa ilmettä yritystäsi kunnioittaen. Yrityksen identiteetti muovataan esiin perusteellisella haastattelulla ja luonnoskierroksilla yhteistyössä asiakkaan kanssa. Graafinen ohjeisto ja logopaketti takaavat sen että yrityksesi ilmettä käytetään oikein jatkossa eri kanavissa. Valmis paketti ja ohjeisto toimitetaan sinulle valmiina, joten voit halutessasi jakaa sitä itse mainostajille, painoihin, lehtiin ym.-ilman mainostoimistokustannuksia, tai tilata palvelun meiltä.


Kuva-, teksti ja sisältösuunnittelu

Teksteissä ja kuvissa laatu korvaa määrän. Tiivis ja selkeä tuote- tai palvelukuvaus ja hyvät kuvat ovat investointi joka kannattaa tehdä jos haluaa että kauppa käy. Kunnolla laaditut perusviestit ja kuvat ovat ajattomia ja käyttökelpoisia vuosikymmenenkin kuluttua.


Painotuotteet ja julkaisut

Oli kyse sitten yksittäisestä painotuotteesta tai yrityksen koko perusmateriaalien paketista (esim. käyntikortit, lomakkeisto, esitteet) , suunnittelemme kaikkea mitä voi paperille tai kankaalle painaa. Materiaali- ja kokovalinnoilla sekä painatusmenetelmillä saadaan painotuotteeseen vakuuttavuutta ja se erottuu. Selattavat, sähköiset julkaisut saadaan kustannustehokkaasti samasta aineistosta kun mainitset siitä tilatessasi.

Powerpoint-esitykset, facebook ja Instagram

Luomme nettiin ja painotöihin sopivat versiot logostasi ja kuvistasi sekä päivitettävät ppt-esityspohjat ja muokkaamme ppt-esityksistä tiiviit ja mukaansatempaavat. Voit jatkojalostaa, markkinoida ja myydä näissä kanavissa jatkossa itsenäisesti, ilman mainostoimistokustannuksia tai tilata halutessasi meiltä.

Teippaukset, messuosastot, opasteet, ulkomainokset ja myymälämateriaalit

Suunnittelemme uuden ilmeen tai jatkojalostamme jo olemassa olevaa yrityksesi ilmettä erilaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin.  

Alihankkijoiden kilpailutukset

Oikeat valmistusmenetelmät ja laadukkaat materiaalit viimeistelevät tuotteen. Kilpailutamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat toimittajat puolestasi ja hoidamme yhteydet osana kokonaispalvelua. Toimittajat laskuttavat suoraan yritystäsi ilman välikäsiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää