Palvelut
Kustannustehokkaat ja oikein mitoitetut markkinointiviestinnän ratkaisut.


Logo, yritysilme, graafinen ohjeisto

Suunnittelemme uuden ilmeen yrityksellesi tai muotoilemme aiempaa ilmettä yritystäsi kunnioittaen. Yrityksen identiteetti muovataan esiin perusteellisella haastattelulla ja luonnos-kierroksilla yhteistyössä asiakkaan kanssa. Graafinen ohjeisto ja logopaketti takaavat sen että yrityksesi ilmettä käytetään oikein jatkossa eri kanavissa. Valmis paketti ja ohjeisto toimitetaan sinulle valmiina, joten voit halutessasi jakaa sitä itse mainostajille, painoihin, lehtiin ym.-ilman mainostoimisto-

kustannuksia, tai tilata palvelun meiltä.


Kuva-, teksti ja sisältösuunnittelu

Teksteissä ja kuvissa laatu korvaa määrän. Tiivis ja selkeä tuote- tai palvelukuvaus ja hyvät kuvat ovat investointi joka kannattaa tehdä jos haluaa että kauppa käy. Kunnolla laaditut perusviestit ja kuvat ovat ajattomia ja käyttökelpoisia vuosikymmenenkin kuluttua.


Painotuotteet ja julkaisut

Oli kyse sitten yksittäisestä painotuotteesta tai yrityksen koko perusmateriaalien paketista (esim. käyntikortit, lomakkeisto, esitteet) , suunnittelemme kaikkea mitä voi paperille tai kankaalle painaa. Materiaali- ja kokovalinnoilla sekä painatusmenetelmillä saadaan painotuotteeseen vakuuttavuutta ja se erottuu. Selattavat, sähköiset julkaisut saadaan kustannustehokkaasti samasta aineistosta kun mainitset siitä tilatessasi.

Powerpoint-esitys ja facebook-sivut 

Luomme nettiin ja painotöihin sopivat versiot logostasi ja kuvistasi sekä päivitettävät ppt-esityspohjat. Muokkaamme halutessasi jo olemassa olevasta ppt-esityksestä tiiviin ja mukaansatempaavan kuvavalintoineen ja tekstimuotoiluineen. Voit jatkojalostaa, markkinoida ja myydä näissä kanavissa jatkossa itsenäisesti, ilman mainostoimistokustannuksia.

Teippaus, banderolli messuosasto, myymälämateriaali, opaste ja ulkomainos

Suunnittelemme uuden ilmeen tai jatkojalostamme jo olemassa olevaa yrityksesi ilmettä erilaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin.  


Myymälä- ja asiakastila

Yhteistyöverkostoomme kuuluu  kokenut ja koulutettu sisustus-suunnittelija joka uudistaa perusteellisesti asiakas- tai myymälätilat brändiäsi tukevaksi ja asiakasystävälliseksi.Banneri tai screen

Tiivistämme viestisi selkeäksi ja myyväksi banneriksi tai screeneksi. Animoinnilla bannerimanointaan saa lisää näyttävyyttä ja tietoa.

Interaktiivinen julkaisu

Luomme selkeän ja näyttävän interaktiivisen julkaisun nettikäyttöön tai vaikka sähköpostijakelua varten. 

Tiedon visualisointi

Monimutkaiset asiakokonaisuudet vaativat usein tiivistämistä ja muuttamista visuaaliseen, selkeään muotoon. Keino- ja tyylivalkoima on rajaton. Lopputuloksena on kuva joka aukeaa vastaanottajalle yhdellä silmäyksellä. 

Alihankkijoiden kilpailutus

Oikeat valmistusmenetelmät ja laadukkaat materiaalit viimeistelevät tuotteen. Kilpailutamme hinta-laatusuhteeltaan parhaat toimittajat puolestasi ja hoidamme yhteydet osana kokonaispalvelua. Toimittajat laskuttavat suoraan yritystäsi ilman välikäsiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää