Yritysilme, graafinen ohjeisto ja materiaalit

Uusi yritysilme tai aikaisemman ilmeen uudistus tehdään yhteistyössä asiakasta tarkalla korvalla kuunnellen. Logopaketti ja graafinen perusohjeisto takaavat sen että yrityksesi ilme on yhdenmukainen missä tahansa se on esillä.

Printti
Suunnittelemme ilmeen mukaisesti kaikkea yrityksen tarpeisiin mitä voi paperille tai kankaalle painaa. Materiaali- ja kokovalinnoilla sekä erikoispainatuksilla saadaan painotuote erottumaan edukseen.

Online
Valmistamme ja suunnittelemme staattiset ja animoidut materiaalit online markkinointiin.

Kirjataitto, raportti tai interaktiivinen julkaisu

Oli kyse sitten kirjataitosta tai raportista, niin suunnittelemme siihen aihetta tukevan ilmeen, selkeän rakenteen kuvituksineen ja valmistamme teknisesti korkeatasoisen painokelpoisen aineiston. 

Selattavat, interaktiiviset julkaisut teemme kustannustehokkaasti samasta aineistosta.

Kuvasuunnittelu ja kuvitus

Sisältöä luodessa laatu korvaa määrän. Ammattilaisen toteuttama kuvamaailma on ajaton ja käyttö-kelpoinen vuosikymmenenkin kuluttua. Verkostoomme kuuluu myös ammattikuvaaja. Toteutamme kuvituksia useilla eri tekniikoilla. Keino- ja tyylivalkoima on rajaton.


Tiedon visualisointi

Monimutkaiset ja laajat asiakokonaisuudet vaativat usein tiivistämistä ja muuttamista visuaaliseen muotoon. Hyvä kuva avaa asiaa sanoja paremmin ja kiinnostaa vastaanottajaa.

Teemme myös PPT esitysten viimeistelyä ja kuvituksia ripeilläkin aikatauluilla. 

Messuosastot, teippaukset ja myymälämateriaalit

Suunnittelemme visuaalisen ilmeen ja valmistamme teknisesti korkealaatuiset painoaineistot erilaisiin käyttökohteisiin sisä- ja ulkotiloihin. Kilpailutamme ja ohjeistamme painot jotka hoitavat tuotannon ja asennuksen.

Ulkomainonta, aluekartat ja opasteet

Oli kyseessä sitten tienvarsimainos, aluekarttaa tai perusopasteet, me hoidamme suunnittelun, painoaineistot ja alihankkijoiden kilpailutuksen niin, että lopputulos kestää aikaa ja katseita.