Tarinamme
Pitkä matka, aitoja kohtaamisia.

Petra Ylikantola

yrittäjä

Jo nuorena kuvat ja mainonta vetivät kauhavalaistyttöä puoleensa kärpäspaperin lailla. Polte luovalle alalle oli kova. Kesätöitä hain valokuvausliikkeistä, teippifirmasta, paikallisen yrityksen viestintätiimistä ja sanomalehdestä. Matka jatkui viestintä- ja taidekouluun Kouvolaan josta sain suoraan pestin markkinointiviestinnän töihin Helsinkiin. 

Haasteet ajoivat eteenpäin ja ammattitaitoni karttui 17 vuoden reissulla Helsinki-Sodankylä akselilla. Tein töitä mainostoimistoissa eri kokoisille asiakkaille; suurimmista suomalaisista julkishallinnon toimijoista vasta-alkaviin, pieniin yrittäjiin. Valtava kuvavirta on kulkenut silmieni editse ja olen oppinut valikoimaan mikä vaikuttaa ja mikä ei. 

Perusluonteeseeni kuuluu että laitan koko osaamiseni peliin asiakkaan koosta tai budjetista riippumatta. 

Takkihan hullulla tyhjenee ja otin muutaman vuoden irtioton koko alasta. Kouluttauduin kokiksi ja paluumuutin Kauhavalle kahden pienen tytön yksinhuoltajana. Työskentelin mielelläni ravintola-alalla kolmisen vuotta.  Keho sai juosta ja pää levätä.

Uusi elämänkumppani ja turvallinen sosiaalinen verkosto alkoivat elvyttää luovaa puoltani ja polte mainosalalle palasi. Tästä palosta syntyi Konsti&Taito. Oma yritys.

Ihmisten aito kohtaaminen, perehtyminen asiakkaan toimialaan ja luova ideointi ovat aina olleet työssäni motivoivinta. Haaveenani on saada pitkäaikaisia asiakkaita joiden toimialaan saan sukeltaa ja joille voin jakaa kokemusrepustani juuri sitä mitä he tarvitsevat niin että hinta-laatusuhde on kohdallaan. Toisiamme aina arvostaen.

 

Tutustu palveluihimme