Yrityksen tarina

Pitkä matka, aitoja kohtaamisia.

Petra Ylikantola

yrittäjä

Jo nuorena kuvat ja mainonta vetivät kauhavalaistyttöä puoleensa kärpäspaperin lailla. Polte luovalle alalle oli kova. Kesätöitä hain valokuvausliikkeistä, teippifirmasta, paikallisen yrityksen viestintätiimistä ja sanomalehdestä. Matka jatkui viestintä- ja taidekouluun Kouvolaan josta sain suoraan pestin markkinointiviestinnän töihin Helsinkiin. 

Haasteet ajoivat alalla eteenpäin ja kartutin kokemusta 17 vuoden reissulla Helsinki-Sodankylä akselilla. Tein töitä mainostoimistoissa eri kokoisille asiakkaille; suurimmista suomalaisista julkishallinnon toimijoista vasta-alkaviin, pieniin yrittäjiin.

Muutto takaisin kotimaisemiin Kauhavalle, uusi perhe ja turvallinen läheisten verkosto innoittivat minut kokeilemaan yrittäjyyttä. Siitä syntyi Konsti&Taito, oma yritys. 

Perusluonteeseeni kuuluu että laitan koko osaamiseni peliin asiakkaan koosta tai budjetista riippumatta. Ihmisten aito kohtaaminen, perehtyminen asiakkaan toimialaan ja luova ideointi ovat aina olleet työssäni motivoivinta. Haaveenani on saada pitkäaikaisia asiakkaita joiden toimialaan saan sukeltaa ja joille voin jakaa kokemusrepustani juuri sitä mitä he tarvitsevat niin että hinta-laatusuhde on kohdallaan. Toisiamme aina arvostaen.

 

Tutustu palveluihimme